Over ons: 't Woonhuys

In het historisch hart van Vianen staat het 500 jaar oude pand van 't Woonhuys. Bij deze woonwinkel kan iedereen terecht die op zoek is naar een eigenzinnig interieur. Voor een advies en producten op maat is 't Woonhuys dé plek waar eigenaresse Hanneke Klein garant staat voor een persoonlijke touch, haar handelsmerk. Hanneke is 't Woonhuys in 2004 gestart nadat zij daarvoor vele jaren werkzaam is geweest bij grote, kleine, bekende en minder bekende woonwarenhuizen.

De afgelopen jaren is rondom 't Woonhuys een team van vakspecialisten gevormd dat alle voorkomende werkzaamheden bij de klant kan uitvoeren. Klanten die dit wensen kunnen volledig "ontzorgt" worden. Of het nu gaat over het ophangen van een rolgordijn, het leggen van een nieuwe vloer of de gehele coördinatie van een verhuizing inclusief de vervanging van meubilair, altijd zijn betrouwbare vakspecialisten namens 't Woonhuys beschikbaar.

Kom langs voor persoonlijke advies & neem een kijkje in de winkel voor onze producten.

Dankzij vele jaren ervaring in het woonvak ziet Hanneke als geen ander de mogelijkheden van ieder interieur en weet zij de ideeën van mensen om te zetten in verrassende resultaten. Luisteren, samenwerken en afstemmen met haar klanten gaat voor Hanneke boven alles. Woonliefhebbers voelen zich letterlijk en figuurlijk thuis in hun nieuwe "binnenwerk", want dát is wonen volgens Hanneke.